Ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Ν.Ευφραιμίδης : Όλοι μας πρέπει να τηρούμε αυστηρά τα μέτρα και τις συστάσεις των ειδικών

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Ν.Ευφραιμίδης : Όλοι μας πρέπει να τηρούμε αυστηρά τα μέτρα και τις συστάσεις των ειδικών

Αναγκαία η καραντίνα στον Εχίνο προκειμένου να διασφαλιστεί η μη εξάπλωση του κορονοϊου, μετά και το δυσάρεστο συμβάν με το θάνατο συμπολίτη που νόσησε από κορονοϊο και ήταν κάτοικος του Εχίνου, επισημαίνει ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης κ. Νίκος Ευφραιμίδης .

Ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης υπογράμμισε ότι είναι απαραίτητο όλοι οι πολίτες να τηρούμε σχολαστικά όλα τα μέτρα και τις συστάσεις των ειδικών και να περιορίσουμε στο ελάχιστο και απολύτως αναγκαίο τις όποιες μετακινήσεις μας.

Σημείωσε ακόμη ότι όλες οι αρμόδιες περιφερειακές και τοπικές αρχές είναι σε εγρήγορση και συνεχή επικοινωνία για την αποτελεσματική υλοποίηση των μέτρων.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις