Ροδόπη: 30.000 ευρώ για την αγορά αντισηπτικών διαλυμάτων και μασκών

Ροδόπη: 30.000 ευρώ για την αγορά αντισηπτικών διαλυμάτων και μασκών

Δια περιφοράς, λόγω κορονοϊου συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Ιάσμου. Μετά από την πρόταση της αντιπολίτευσης, αποφασίσθηκε να χορηγηθεί το ποσό των 30.000 € αντί των 20.000€, που είχε αρχικά εγκριθεί για αγορά ιατροφαρμακευτικού εξοπλισμού, όπως αντισηπτικών διαλυμάτων και μασκών και απολύμανση δημοτικών χωρών.

«Προτείνουμε τη διεύρυνση και επιτάχυνση της διαδικασίας απολύμανσης των πολυσύχναστων χώρων όπως των φαρμακείων, φούρνων, πρατηρίων υγρών καυσίμων όλων των χωριών του Δήμου μας.» αναφέρεται σε ανακοίνωση του συνδυασμού «Δημοκρατική Συνεργασία» του Δήμου Ιάσμου και σημειώνεται «προτείνουμε τη διανομή στους συνδημότες ηλικίας άνω των 65 ετών που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, ΔΩΡΕΑΝ αντισηπτικών διαλυμάτων και μασκών.»
Με την ίδια ανακοίνωση ευχαριστούν όλο το προσωπικό και τη διοίκηση του Δήμου Ιάσμου για τον αγώνα που δίνουν για την καταπολέμηση του κορονοϊού. «Υπενθυμίζουμε ότι στις δύσκολες μέρες που ζούμε το πιο βασικό είναι η όσο το δυνατόν γρήγορη και αποτελεσματική λήψη των αναγκαίων μέτρων και αποφάσεων.»¨σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση η οποία καταλήγει ως εξής: «Καλούμε τους συνδημότες μας να ακολουθούν τις σχετικές οδηγίες του Υπουργείου και Δήμου μας. ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ προκειμένου να περιορίσουμε την εξάπλωση του κορονοϊου».

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις