ΠΕΔ Κρήτης Πρωτοβουλίες για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»

ΠΕΔ Κρήτης Πρωτοβουλίες για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»

Επικοινωνία με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΕΤΑΑ Σπύρο Σπυρίδων είχε ο πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης Γιάννης Κουράκης επροκειμένου να ζητήσει την εξόφληση της τελευταίας δόσης χρηματοδότησης για το έτος 2019 του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», καθώς επίσης την άμεση και έγκαιρη χρηματοδότηση του προγράμματος για το έτος 2020.
Από την πλευρά του, ο κ. Σπυρίδων διαβεβαίωσε τον Πρόεδρο της ΠΕΔ Κρήτης ότι από την επόμενη εβδομάδα η ΕΕΤΑΑ θα προχωρήσει σε αποπληρωμή των οφειλόμενων ποσών του 2019 προς τους δικαιούχους που έχουν καταθέσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ενώ ενημέρωσε τον Γιάννη Κουράκη ότι θα δρομολογήσει άμεσα τις διαδικασίες για μια γενναία προκαταβολή για το έτος 2020.
Ο Γιάννης Κουράκης σε δήλωσή του τόνισε την καθοριστική σημασία του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» για τη στήριξη ευπαθών ομάδων του πληθυσμού καθώς και τη σημαντικότατη συμβολή των εργαζομένων του προγράμματος, που μέσα στις δύσκολες συνθήκες εξέλιξης της πανδημίας του νέου κορωνοϊού, συνεχίζουν να προσφέρουν τα μέγιστα στην ανακούφιση αδύναμων και αποκλεισμένων συνανθρώπων μας.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις