Εξετάζεται η ένταξη στην ενίσχυση των 800 ευρώ για δικηγόρους, γιατρούς, λογιστές

Εξετάζεται η ένταξη στην ενίσχυση των 800 ευρώ για δικηγόρους, γιατρούς, λογιστές

Εξετάζεται η δυνατότητα ένταξης και των επιστημόνων, όπως δικηγόροι, γιατροί, μηχανικοί και λογιστές, στη γενική ενίσχυση των 800 ευρώ στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων, αντί της ενίσχυσης των 600 ευρώ κατόπιν κατάρτισης που έχει εξαγγελθεί.

Πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου, ότι εξετάζεται η δυνατότητα ένταξης και των επιστημόνων -π.χ. δικηγόροι, γιατροί, μηχσνικοί, λογιστές- στη γενική ενίσχυση των 800 ευρώ, αντί της ενίσχυσης των 600 ευρώ κατόπιν κατάρτισης που έχει εξαγγελθεί.

Εν τω μεταξύ, αναλυτικό ενημερωτικό σημείωμα με τα μέτρα στήριξης που έχει λάβει μέχρι σήμερα λόγω του κορωνοϊού έδωσε στη δημοσιότητα η κυβέρνηση.

Πρόκειται για μέτρα στήριξης κλειστών και ανοικτών επιχειρήσεων, των εργαζομένων σε αυτές, ελεύθερων επαγγελματιών, αυτοαπασχολούμενων, ατομικών επιχειρήσεων και του δημόσιου τομέα. Επίσης παρουσιάζει το δημοσιονομικό κόστος το οποίο φτάνει συνολικά τα 4,7 δις ευρώ που αντιστοιχεί στο 2,5% του ΑΕΠ.

Δείτε εδώ τους πίνακες.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις