Ο δήμος Σπάρτης στηρίζει το νοσοκομείο της πόλης

Ο δήμος Σπάρτης στηρίζει το νοσοκομείο της πόλης

Ο δήμος Σπάρτης, με ανακοίνωση του γραφείου του δημάρχου της πόλης, γνωστοποιεί, ότι στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης, στον αγώνα του νοσοκομείου της πόλης, με αφορμή την πανδημία.

Η ανάρτηση, έχει ως εξής:

«Ο Δήμος Σπάρτης βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με το Νοσοκομείο Σπάρτης και είναι διαθέσιμος να προσφέρει οικονομική ενίσχυση όποτε παραστεί ανάγκη!

Ήδη δόθηκε κρατική επιχορήγηση ποσού 100.000,00 ευρώ για τις άμεσες ανάγκες του!

Ωστόσο μεγάλο πρόβλημα για το Νοσοκομείο Σπάρτης αποτελεί το γεγονός ότι για τον έλεγχο των «υπόπτων» κρουσμάτων από το νοσοκομείο του Ρίου απαιτείται χρονικό διάστημα 48 ωρών περίπου, με αποτέλεσμα να καταλαμβάνονται οι λιγοστές κλίνες που βρίσκονται στην ειδικά διαμορφωμένη πτέρυγά του από ασθενείς που πιθανότατα θα μπορούσαν να νοσηλευτούν σε άλλες κλινικές του.

Ελπίζουμε το Κράτος να ενισχύσει με ανάλογες εγκαταστάσεις και εργαστήρια το Νοσοκομείο Τρίπολης, ώστε να εξυπηρετούνται πιο αποτελεσματικά οι νομοί Αρκαδίας, Αργολίδας, Μεσσηνίας και Λακωνίας!

Γενικά, ως Δήμος, δηλώνουμε ότι είμαστε στη διάθεση των νοσοκομειακών αρχών και έτοιμοι να ακολουθήσουμε όλες τις οδηγίες τους για την όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση της μάστιγας του κορωνοϊού»!

από το www.spart.gov.gr
πηγή φωτό: ερτ (αρχείο)

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις