Σε απολύμανση του οικισμού Εχίνου προχώρησε ο Δήμαρχος Μύκης Ριτβάν Ντελή Χουσεϊν

Σε απολύμανση  του οικισμού  Εχίνου προχώρησε ο Δήμαρχος Μύκης Ριτβάν Ντελή Χουσεϊν

Ο Δήμαρχος Μύκης κ. Ριτβάν Ντελή Χουσεϊν προχώρησε σήμερα το πρωί σε απολύμανση ολόκληρου του οικισμού του Εχίνου, δρόμους πλατείες κτίρια με την βοήθεια ειδικού συνεργείου που ήρθε από την Καβάλα.

Στην ανακοίνωση ο Δήμαρχος Μύκης κ. Ριτβάν Ντελή Χουσεϊν αναφέρει:
Ένα ευχαριστώ από καρδιάς στο συνάδελφο Δήμαρχο Νέστου τον κύριο Σάββα Μιχαηλίδη και σε όλο το επιτελείο από το τμήμα καθαριότητας που μας βοήθησαν στην απολύμανση του οικισμού Εχίνου.

Σε ανάρτηση του επίσης αναφέρει ότι κατόπιν ενημέρωσης μου από τον γιατρό του Κέντρου Υγείας το κύριο Πετρίδη ο Ιμάμης του χωριού μας έχει μία πνευμονία βαριά, αλλά όχι από κορονοϊο, δηλαδή έχει βγει ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ…
Επιπλέον από τα 2 πιθανά κρούσματα που αναμέναμε αποτελέσματα, το ένα έχει βγει ΑΡΝΗΤΙΚΟ…

Οφείλω να ευχαριστήσω θερμά τον κύριο Πετρίδη διότι και αυτή την ώρα προλαβαίνει και ενδιαφέρεται για τους κατοίκους της περιοχής.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις