«Διαζύγιο αλα ιταλικά»: Κατεβάζουν σημαίες της ΕΕ!

Ο δήμαρχος της Βερόνα, Φλάβιο Τόζι στέλεχος της Λέγκα του Σαλβίνι, έδωσε εντολή να κατέβουν όλες οι σημαίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης από κτήρια στην πόλη.
Μετά από αυτό ο ένας μετά τον άλλον οι δήμαρχοι στην Ιταλία, κυρίως των πόλεων της Λομβαρδίας και του Βένετο,αντιδρούν με τον ίδιο τρόπο προκειμένου να εκφράσουν την έντονη.. δυσαρέσκεια τους για τη στάση των Βρυξελλών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σε δηλώσεις του ο πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε τόνισε ότι οι απαντήσεις αργούν(της ΕΕ) και όταν αργούν είναι ανώφελες! Συμπλήρωσε μάλιστα ότι, ο ευρωπαϊκός βορράς ανέκαθεν «φθονούσε» τον ευρωπαϊκό νότο, αλλά περίμενε ότι σε μια τέτοια κρίση θα έδειχνε αλληλεγγύη.
Σε κάθε περίπτωση η κατάσταση στην Ιταλία που θρηνεί χιλιάδες θύματα από την πανδημία είναι εκρηκτική και οι εξελίξεις απρόβλεπτες.
Easy Writer
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις