Ανοδος για την ηλεκτρονική έκδοση του «Εθνους»

Λάβαμε και δημοσιεύουμε δελτίο Τύπου από τον εκδοτικό οργανισμό του Εθνους:
«Από τις πρώτες ημέρες εξάπλωσης της πανδημίας, το ethnos.gr βρέθηκε δίπλα στα γεγονότα και με υψηλό αίσθημα ευθύνης μερίμνησε για την έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση των αναγνωστών.
Για την καλύτερη και πιο άμεση κάλυψη της ειδησεογραφίας..
σχετικά με τον κορονοϊό, δημιουργήθηκε συμπληρωματικό microsite με όλες τις εξελίξεις της πανδημίας λεπτό προς λεπτό, αρθρογραφία από ειδικούς, πίνακες με την εξέλιξη της νόσου και χρήσιμες πληροφορίες για τους πολίτες.
Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για την ανθρωπότητα, το αναγνωστικό κοινό έδωσε «ψήφο εμπιστοσύνης» στο ethnos.gr χαρίζοντας ένα νέο ρεκόρ που πιστοποιεί τη δυναμική και τον χαρακτηρισμό του ταχύτερα αναπτυσσόμενου ειδησεογραφικού site.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του Google Analytics, 7.348.731 μοναδικοί χρήστες εμπιστεύτηκαν τον Μάρτιο το ethnos.gr για την ενημέρωσή τους σημειώνοντας αύξηση 76,75% συγκριτικά με το προηγούμενο ρεκόρ που είχε καταγραφεί τον προηγούμενο μήνα με 4.157.575 μοναδικούς χρήστες.
Πιστός στην υπόσχεσή του για επένδυση στην τεχνολογία και την καινοτομία, ο Εκδοτικός Οργανισμός του Εθνους κατευθύνεται προς τη ψηφιακή εποχή διατηρώντας ταυτόχρονα την κληρονομιά και τις αξίες ενός ιστορικού τίτλου».
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις