Καβάλα: Συγκέντρωση φωτογραφιών από το δήμο Θάσου

Καβάλα: Συγκέντρωση φωτογραφιών από το δήμο Θάσου

Φωτογραφικό υλικό των κατοίκων, αυστηρά φωτογραφισμένο μέσα από το σπίτι τους, καλεί ο Δήμαρχος Θάσου, Ελευθέριος Κυριακίδης να συλλέξουν οι κάτοικοί του νησιού.

Σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Θάσου και την Καλλιτεχνική Συντονίστρια του Δήμου, Στέλλα Φουρναράκη, θέλοντας να κάνουν τις ημέρες αυτές του «αναγκαστικού εγκλεισμού» των κατοίκων πιο ευχάριστες και πιο δημιουργικές, σκέφτηκαν να συγκεντρώσουν φωτογραφίες, με θέμα «Φωτογραφίζω από το σπίτι μου ότι αγαπώ, για να θυμάμαι πάντα ότι με έκανε πιο δυνατό».

Το υλικό που θα συλλεχθεί θα παρουσιαστεί σε Έκθεση Φωτογραφίας – Διαγωνισμό με τον ίδιο τίτλο, που θα οργανώσει ο Δήμος Θάσου και η ΔΗΚΕΘ, όταν οι δύσκολες αυτές μέρες θα είναι παρελθόν ενώ θα βραβευτούν οι 3 καλύτερες φωτογραφίες και ο τρόπος επιλογής τους θα ανακοινωθεί μεταγενέστερα .

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις