Καβάλα: Οι εκπαιδευτικοί στηρίζουν το Γενικό Νοσοκομείο

Καβάλα: Οι εκπαιδευτικοί στηρίζουν το Γενικό Νοσοκομείο

Το ποσό των 2000 ευρώ προσφέρει στο Γ.Ν. Καβάλας για την αγορά μέσων ατομικής προστασίας, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της περιοχής.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση «οδηγήθηκαν» στην απόφαση αυτή συναισθανόμενοι την αγωνία και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες, που καταβάλλει το υγειονομικό προσωπικό, που εργάζεται στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας. «Στο πλευρό των γιατρών, του νοσηλευτικού προσωπικού και όλων των εργαζομένων στη Δημόσια Υγεία θα δίνουμε τον αγώνα και σήμερα και αύριο για την υγεία και την ζωή όλων» αναφέρουν χαρακτηριστικά συμπληρώνοντας πως «η εμφάνιση της πανδημίας του Covid 19 ανέδειξε περίτρανα την απογύμνωση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας, στην οποία επί χρόνια επιδόθηκαν όλες οι κυβερνήσεις».

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις