Ανατολική Μακεδονία: «Ντύθηκαν» στα λευκά η Καβάλα και η Δράμα

Ανατολική Μακεδονία: «Ντύθηκαν» στα λευκά η Καβάλα και η Δράμα

Χιόνια στα ορεινά, κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας και βροχοπτώσεις, συνθέτουν σήμερα το πρωί το σκηνικό του καιρού στο νομό Καβάλας.

Τα φαινόμενα αναμένεται να υποχωρήσουν μέχρι το μεσημέρι και ο καιρός να παρουσιάσει σημάδια βελτίωσης. Στα λευκά έχουν ντυθεί οι περιοχές Βουνοχωρίου, Λυκόστομου, Κορυφών και Πολύνερου ενώ στην περιοχή του Αγίου Σίλα όπου στις 5 το πρωί επιχειρούσαν τρία εκχιονιστικά, βρίσκεται μηχάνημα επιφυλακής για να «κρατάει» ανοιχτό τον δρόμο για το νοσοκομείο.

Χιονοπτώσεις σημειώθηκαν το πρωί και στο νομό της Δράμας. Με αλυσίδες κινούνται τα οχήματα στο Κάτω Νευροκόπι ενώ ομολοποιήθηκε η κατάσταση στο Παρανέστι και το Σιδηρόνερο.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις