Σέρρες: « Ευχαριστώ» από τη ΔΕΥΑΣ σε γιατρούς και νοσηλευτές

Σέρρες: « Ευχαριστώ»  από τη ΔΕΥΑΣ σε γιατρούς και νοσηλευτές

Η απαλλαγή των  νοσηλευτών και γιατρών του Νοσοκομείου Σερρών από την πληρωμή του επόμενου λογαριασμού νερού της ΔΕΥΑΣ  αποτελεί μια συμβολική κίνηση ηθικής στήριξης και ένα μεγάλο ευχαριστώ, εκ μέρους του συνόλου της Σερραϊκής κοινωνίας, αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΔΕΥΑΣ μετά τη  σχετική απόφαση του προέδρου της κ. Αλέξανδρου Χαλκιόπουλου, ακολουθώντας το παράδειγμα του δημάρχου Σερρών κ. Αλέξανδρου Χρυσάφη και το πνεύμα προσφοράς του, όπως τονίζεται χαρακτηριστικά.

Παράλληλα  ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ κ. Αλέξανδρος Χαλκιόπουλος, ανταποκρινόμενος στο γενικό κάλεσμα προσφοράς κι ευθύνης, ανακοινώνει οτι συμβολικά θα διαθέσει το ήμισυ της αντιμισθίας του προς το Νοσοκομείο Σερρών, για τις ανάγκες του «πολέμου» με τον κορωνοϊό.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις