Ανοιχτά κρεοπωλεία και σφαγεία ενόψει Πάσχα

Ανοιχτά κρεοπωλεία και σφαγεία ενόψει Πάσχα

Ανοιχτά θα παραμείνουν τα κρεοπωλεία και τα σφαγεία ενόψει Πάσχα όπως ενημερώνει η Πανελληνια Ένωση Καταστηματαρχών Κρεοπωλείων.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Καταστηματαρχών Κρεοπωλών σας ενημερώνει ότι τα ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ ανήκουν στην ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ και την περίοδο του Πάσχα θα υπάρχει πλήρης επάρκεια κρεάτων και αμνοεριφίων, τα σφαγεία ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ και η διακίνηση θα διεξαχθεί ομαλά όπως κάθε χρόνο.

Στις δύσκολες στιγμές που περνά η Πατρίδα μας, όλα τα Κρεοπωλεία που απαρτίζουν την ΠΟΚΚ, βρίσκονται οπς επάλξεις με γνώμονα την εξυπηρέτηση και την πλήρη κάλυψη των αναγκών του καταναλωτή. Αποτελούσαν και αποτελούν τον συνδετικό κρίκο του Έλληνα παραγωγού μέχρι τον καταναλωτή, και αυτό θα συνεχίσουν να κάνουν.

Εφαρμόζουμε όλα τα μέτρα της ορθής υγιεινής και τηρούμε τις αποστάσεις ασφαλείας. Κάνουμε κατ' οίκον παράδοση σε ευπαθείς ομάδες και σε όσους δεν έχουν τη δυνατότητα να έρθουν στα καταστήματά μας. Με συνεχείς ενημερώσεις κοιτάμε να εφαρμόζουμε τα γράμμα του νόμου σε ό,τι καινούργιο προκύπτει.

Φίλε καταναλωτή για την καλύτερη εξυπηρέτηση σου θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε, ότι προς αποφυγή συνωστισμού εντός του καταστήματος μερίμνησε για τις Πασχαλινές σου προμήθειες το συντομότερο δυνατό .

Με υπευθυνότητα και σεβασμό.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις