Μάσκες προστασίας στους Δήμους από το υπουργείο Εσωτερικών

Μάσκες προστασίας στους Δήμους από το υπουργείο Εσωτερικών

Άμεσα θα αποσταλούν από το υπουργείο Εσωτερικών μάσκες για τους εργαζόμενους στους δήμους και στο πρόγραμμα, «Βοήθεια στο Σπίτι», σύμφωνα με όσα είπε, στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν, ο υπουργός, Παναγιώτης Θεοδωρικάκος, στον πρόεδρο της ΠΕΔ Κρήτης, Γιάννη Κουράκη.

Παράλληλα το Υπουργείο επεξεργάζεται και άλλα μέτρα για τη στήριξη των Δήμων, που θα ανακοινωθούν το αμέσως επόμενο διάστημα.

Είχε προηγηθεί επιστολή της ΠΕΔ Κρήτης στον κ. Θεοδωρικάκο με την οποία ζητείτο η αποστολή υγειονομικού υλικού προκειμένου οι εργαζόμενοι του προγράμματος, «Βοήθεια στο Σπίτι», να μπορούν να εκτελούν με ασφάλεια τα καθήκοντά τους και να βρίσκονται δίπλα στους πολίτες που το έχουν ανάγκη, εν μέσω της πανδημίας του νέου κορωνοιού.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις