Ηράκλειο: Συνεχίζεται η διανομή βοήθειας κατ’ οίκον

Ηράκλειο: Συνεχίζεται η διανομή βοήθειας κατ’ οίκον

Με επιτυχία συνεχίζεται από το Δήμο Ηρακλείου η διανομή τροφίμων κατ’ οίκον, στους ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ. Η διανομή ξεκίνησε την περασμένη Πέμπτη σε χωριά του Δήμου, ενώ από την Παρασκευή  γίνεται σε περιοχές της πόλης.

Σήμερα διανομή γίνεται στον Καρτερό, στην Πρασά, στο Σκαλάνι, στην Βιομηχανική Περιοχή αλλά και σε συνοικίες του κέντρου.

Συνολικά οι ωφελούμενοι είναι 2.557 και ενημερώνονται τηλεφωνικά προτού πραγματοποιηθεί η παράδοση, και για αυτό η διανομή θα χρειαστεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα προκειμένου να ολοκληρωθεί. Την υλοποιούν, λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, εργαζόμενοι των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου, μαζί με  εργαζόμενους άλλων υπηρεσιών.

Ο Δήμος Ηρακλείου, δηλώνει ότι «στέκεται εμπράκτως δίπλα στις οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη, καθώς και σε όλες τις ευπαθείς ομάδες, προκειμένου να έχουν όσα χρειάζονται σε αυτήν την δύσκολη περίσταση, χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθούν από το σπίτι τους».

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις