Δωρεά υγειονομικού υλικού από το Δήμο Χερσονήσου

Δωρεά υγειονομικού υλικού από το Δήμο Χερσονήσου

Υγειονομικό υλικό αξίας 30.000 ευρώ σε δομές υγείας, στο ΕΚΑΒ και στην Ελληνική Αστυνομία, προσφέρει ο Δήμος Χερσονήσου, στηρίζοντας έμπρακτα- όπως τονίζει- τις προσπάθειες για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας στις κρίσιμες ώρες της πανδημίας.

Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου ψήφισε ομόφωνα την καταβολή του ποσού των 30.000 ευρώ για το υγειονομικό υλικό, ποσό που θα εκταμιευθεί από δημοτικούς πόρους.

Ο δήμαρχος Χερσονήσου, Γιάννης Σέγκος, δήλωσε: «Στις δύσκολες μέρες που διανύουμε είναι βασικό να λαμβάνουμε όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και αποτελεσματικά. Στόχος μας είναι να συνδράμουμε και εμείς στην ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας και όσους μάχονται με τον αόρατο εχθρό για την υγεία όλων μας. Με αίσθημα ευθύνης ανταποκρινόμαστε συλλογικά για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών σε υγειονομικό υλικό. Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, το ΕΚΑΒ και η ΕΛ.ΑΣ. είναι στην πρώτη γραμμή στη μάχη κατά του κορονοϊού. Η απόφασή μας αυτή είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να τους θωρακίσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε».

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις