Περιφέρεια Πελοποννήσου: Διανομές ΤΕΒΑ τη μεγάλη εβδομάδα

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Διανομές ΤΕΒΑ τη μεγάλη εβδομάδα

Καθ’ όλα έτοιμη είναι η Περιφέρεια Πελοποννήσου να διανείμει, το πρώτο τριήμερο της Μεγάλης Εβδομάδας, δέματα με τρόφιμα, είδη καθαριότητας καθώς επίσης και ποσότητα νωπού κρέατος σε δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ στις Π.Ε. Αργολίδας, Λακωνίας και Μεσσηνίας.

Αυτό γνωστοποίησε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, προσθέτοντας ότι αντιστοιχεί δέμα περίπου 20 κιλών ανά οικογένεια.

Επιπλέον, ο περιφερειάρχης γνωστοποίησε ότι η Περιφέρεια θα αναλάβει, σε συνεργασία με το υπουργείο Εσωτερικών και τους δήμους Αρκαδίας και Κορινθίας να λύσει το πρόβλημα με την διανομή της εν λόγω βοήθειας στις δύο συγκεκριμένες Π.Ε., το οποίο προέκυψε το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Για το θέμα αυτό, ο Π. Νίκας θα έχει συνεργασία την Τρίτη 7 Απριλίου, στις 10 το πρωί, με τους δημάρχους της Αρκαδίας και μία ώρα μετά με τους ομολόγους τους της Κορινθίας.

από το www.ppel.gov.gor
πηγή φωτό: ερτ (αρχείο)

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις