Παραχώρηση εκτάσεων στρατοπέδων Τρίπολης και Ναυπλίου: Απομένει η υπογραφή των χρησιδανείων

Παραχώρηση εκτάσεων στρατοπέδων Τρίπολης και Ναυπλίου: Απομένει η υπογραφή των χρησιδανείων

“Θα υπάρξει απόλυτος σεβασμός στους χώρους των στρατοπέδων της Τρίπολης και του Ναυπλίου, καθώς είναι γνωστό ότι συνδέονται με την ιστορία των δύο αυτών πόλεων”.

Αυτό τόνισε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας απαντώντας σχετική ερώτηση, στη συνέντευξη Τύπου, που έδωσε.

Ο περιφερειάρχης σημείωσε, ότι, μετά και τις πρόσφατες ανακοινώσεις, του υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλου -τον οποίον, όπως και τον υφυπουργό Αλκιβιάδη Στεφανή- έχει ολοκληρωθεί το θέμα της παραχώρησης στην Περιφέρεια, των πιο πάνω υποδομών και απομένει η υπογραφή των σχετικών χρησιδανείων.

Όπως πρόσθεσε ο Π. Νίκας, ήδη έχουν βρεθεί και οι χορηγοί που θα χρηματοδοτήσουν τις μελέτες ανακατασκευής των εγκαταστάσεων που παραχωρήθηκαν, προκειμένου σε αυτές, να εγκατασταθούν οι υπηρεσίες της Π.Ε. Αρκαδίας και της Π.Ε. Αργολίδας.

από το www.ppel.gov.gr
φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις