Λουκέτα, περικοπές αμοιβών και ακόμα μεγαλύτερη ανεργία στα ΜΜΕ

Πολυπράγμων εκδότης βρίσκεται σε κατάσταση "ψυχολογικής κατάρρευσης" (οπως λένε οι αγωνιούντες συνεργάτες του) εν μέσω πανδημίας και αυτό γιατί: ΠΡΩΤΟΝ γιατί δεν του βγαίνει η άσκηση επι των οικονομικών και ΔΕΥΤΕΡΟΝ επειδή δεν ξέρει το πως γίνεται να απεμπλακεί απο τον κυκεώνα στον οποίον εχει παγιδευθεί χωρίς να «ματώσει»..
προσωπικά. Και πρέπει να δώσει δώρο Πάσχα την Μεγάλη Τετάρτη και μισθοδοσία στο τέλος Απριλίου.
**
Χειρότερες είναι, απ οτι θα μπορούσε να φανταστεί και ο πλέον απαισιόδοξος, οι κυκλοφορίες των ημερήσιων φύλλων (πολιτικών και αθλητικών) τις τελευταίες είκοσι μέρες. Η πιάτσα με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί την κατρακύλα που θα φέρει λουκέτα, περικοπές αμοιβών και ακόμα μεγαλύτερη ανεργία στον ήδη δοκιμαζόμενο κλάδο.
**
Σε πλήρη ανασυγκρότηση του ειδησεογραφικού τομέα του Open, έχει αποφασίσει να προχωρήσει ο Ιβαν Σαββίδης μετά και την αποχώρηση του γενικού διευθυντή ενημέρωσης Δημήτρη Μιχαλέλη. "Κανένα πρόσωπο, δεν ειναι στο απυρόβλητο, ούτε και τα πρώτης γραμμής" λένε οι πηγές απο τα ανώτατα κλιμάκια της Dimera
**
Στην οποία Dimera στρέφουν το βλέμμα τους σιγα - σιγά και προς το "Εθνος" της Κυριακής. "Ειναι αυτό που θέλουμε;", "Θα μπορούσε να γίνει πιο ανταγωνιστικό και αν ναι πώς;". Βροχή τα ερωτήματα στο τραπέζι των ευρύτερων προβληματισμών στην Παιανία.
**
"Εξαφανίστηκε", τις ζοφερές ημέρες που ζούμε, το lifestyle απο την χειμαζόμενη κοινωνία που έχει νέες προτεραιότητες. Αρα δεν εχουν λόγο ύπαρξης οι εκδόσεις με τα "απόκρυφα των άλλων" και την λαμπερή ζωή κάποιων πρωταγωνιστών-κομπάρσων. Δυστυχώς...
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις