Η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης δηλώνει δυναμικά το παρόν μέσα από το Διαδίκτυο

Η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης δηλώνει δυναμικά το παρόν μέσα από το Διαδίκτυο

Η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης που επί 52 και πλέον έτη παλεύει για την ευημερία της ανθρωπότητας, για μία κοινωνία χωρίς τις ασθένειες των προκαταλήψεων και του μίσους, συνεχίζει να εκπέμπει το μήνυμα της ανθρωπιάς και του Πολιτισμού και δηλώνει δυναμικά το παρόν και στους δύσκολους καιρούς που ζούμε.
Για τους λόγους αυτούς η πρόκληση της πανδημίας του Κορωνοϊού (Covid-19) αποτελεί πρόσκληση προς κοινωνία για το Ίδρυμα της καταλλαγής και του διαλόγου και για τούτο τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της ΟΑΚ (Ιστοσελίδα/Facebook/Istagram) θα λειτουργούν ως δύναμη καταλλαγής και επι-κοινωνίας, αποτελώντας ένα θεραπευτικό βάλσαμο σε αυτήν την περίοδο αβεβαιότητας και φόβου.
Συνεντεύξεις μέσω της εφαρμογής Skype με σημαντικές προσωπικότητες και ανθρώπους των Γραμμάτων και των Τεχνών, καθώς και καθημερινές διαδικτυακές δημοσιεύσεις που σχετίζονται με την καθημερινότητα και τη δοκιμασία που διανύουμε θα αναρτώνται καθημερινά από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της ΟΑΚ.
Ιδιαίτερα δε κατά τη Μεγάλη Εβδομάδα θα υπάρξει ειδικό αφιέρωμα το οποίο θα εκφράζει το μήνυμα και τους συμβολισμούς της κάθε ημέρας, θα αναφέρει την απόδοση του κλίματος των ημερών μέσα από την Τέχνη και θα περιέχει ανάγνωση ιερών κειμένων και σχολιασμών σχετικών με το κλίμα των ημερών.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις