Διαδικτυακό κονσέρτο για την ενίσχυση του ΠΟΥ-Μετέχει και 25χρονη Ροδίτισσα

Διαδικτυακό κονσέρτο για την ενίσχυση του ΠΟΥ-Μετέχει και 25χρονη Ροδίτισσα

Κονσέρτο για την ενίσχυση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) στην αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού, οργανώνεται την Κυριακή μέσω των social media.
Η Μαργαρίτα Μπεζαϊτη, ομογενής από την Αμερική και η Ροδίτισσα, ηλεκτρολόγος μηχανικός – μηχανικός υπολογιστών και πτυχιούχος πιάνου και κιθάρας, Μαρία Πελίκα, ενώνουν τις μουσικές τους δυνάμεις για ένα «Quarantine Concert», ώστε να ενισχύσουν οικονομικά τον ΠΟΥ στη μάχη για την αντιμετώπιση της πανδημίας.
Οι χρήστες των social media θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα τραγούδια και τη μουσική τους το βράδυ της Κυριακής (21:00) μέσω
– Instagram ( και
– Facebook ( ενώ θα υπάρχει διαθέσιμος σύνδεσμος για δωρεά στον United Nation Foundation.
Τα χρήματα θα διατεθούν για ιατρικό εξοπλισμό και για την έρευνα του Covid-19.
Κατά τη διάρκεια του «Quarantine Concert», εκτός από καλή μουσική, στους χρήστες των social media επιφυλάσσονται και αρκετές εκπλήξεις, καθώς το εγχείρημα υποστηρίζεται από καλλιτέχνες τόσο της Ελλάδας, όσο και του εξωτερικού.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις