Καλαμάτα: Συγκροτήθηκαν τα συνεργεία καθαρισμού της αυτοφυούς βλάστησης

Καλαμάτα: Συγκροτήθηκαν τα συνεργεία καθαρισμού της αυτοφυούς βλάστησης

Συγκροτήθηκαν και ξεκίνησαν τις εργασίες, σύμφωνα με τον προγραμματισμό, συνεργεία που εκτελούν το έργο: «Καθαρισμός αυτοφυούς βλάστησης σε ελεύθερους χώρους, οικόπεδα και δημοτικό οδικό δίκτυο», σε περιοχές ευθύνης της Διεύθυνσης Γεωτεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Καλαμάτας.

Εργασίες έχουν πραγματοποιηθεί σε διάφορα σημεία της πόλης, μεταξύ αυτών, στην περιοχή νότια του Μεγάρου Χορού και παραπλεύρως του ποδηλατοδρόμου που οδηγεί στο νέο Δημαρχείο, καθώς και επί των οδών Ξενοφώντος, Δημοσθένους, Ψαρών, Μακεδονίας, Πλάτωνος.
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό τις επόμενες ημέρες θα καθαριστούν κι άλλες περιοχές, όπως η οδός Ναυαρίνου, η οδός Αύρας από την οδό Κρήτης και βόρεια, η οδός Ηρώων, η περιοχή μεταξύ των οδών Φαρών – Μελετίου – Παλαιολόγου και Σταδίου, η οδός Βασιλέως Γεωργίου, η οδός Παπαφλέσσα, η οδός Κρήτης κ.ά.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις