Σέρρες: 50.000 ευρώ η δωρεά στο Νοσοκομείο από ΕΒΕΣ και μέλη του

Σέρρες:  50.000 ευρώ η δωρεά στο Νοσοκομείο από ΕΒΕΣ και μέλη του

Θετική ήταν η ανταπόκριση στο κάλεσμα του Επιμελητηρίου Σερρών για συγκέντρωση χορηγιών επιχειρήσεων – μελών του που θα διατεθούν για αγορά ιατρικών μηχανημάτων, στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών για κάλυψη των άμεσων αναγκών που έχουν προκύψει από την πανδημία του κορονοϊού.

Το ποσό των  10.000€ που διατέθηκε αρχικά από το Επιμελητήριο, μέσω των χορηγιών ανέρχεται πλέον σε πενήντα χιλιάδες ευρώ (50.000€).
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών , Χρήστος Μέγκλας, και το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Σερρών βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με το Γενικό Νοσοκομείο Σερρών για την αγορά ιατρικών μηχανημάτων, κατόπιν συνεννόησης, που θα καλύπτουν τις έκτακτες ανάγκες που έχουν προκύψει από τον κορωνοϊό. Ήδη, κατόπιν οικονομικών προσφορών από επιχειρήσεις – μέλη του Επιμελητηρίου, που δραστηριοποιούνται σε σχετικούς κλάδους, έχουν παραγγελθεί τα πρώτα ιατρικά μηχανήματα

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις