Διαδικτυακή πλατφόρμα από το ΚΕΣΑΝ για τους «Μένουμε στο Σπίτι»

Διαδικτυακή πλατφόρμα από το ΚΕΣΑΝ για τους «Μένουμε στο Σπίτι»

Το ΚΕΣΑΝ σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Παιδείας του Δήμου Ηρακλείου, στο πλαίσιο των δράσεων, «Ηράκλειο: Η Πόλη που Μαθαίνει», του παγκοσμίου δικτύου της UNESCO, δημιούργησε τη διαδικτυακή πλατφόρμα: «Κε-σαν …στο σπίτι σου»: id="more-1797789">

Μια πλατφόρμα μέσα στην οποία υπάρχουν πληροφορίες για την πανδημία του νέου κορονοϊού και προτάσεις για δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου.

Εκπομπές, κινηματογράφος, παραστάσεις, θέατρο, μουσεία, εικαστικά, βιβλία, παραμύθια, είναι οι ενότητες που εμπλουτίζονται καθημερινά με νέο υλικό και προτάσεις, από φορείς, ομάδες, αλλά και μεμονωμένα άτομα της τέχνης και του πολιτισμού, με στόχο ο χρόνος παραμονής στο σπίτι να κυλήσει ευχάριστα και δημιουργικά.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις