900.000 τηλεθεατές είδαν τη συνέντευξη Τσίπρα στον Χατζηνικολάου

Συνεχή άνοδο είχε το Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ-1, στο διάστημα της συνέντευξης του Αλέξη Τσίπρα στον Νίκο Χατζηνικολάου, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, από τις 8.10 έως τις 8.50, οπότε και έληξε η συνέντευξη.
Σύμφωνα με τα στοιχεία τηλεθέασης της Nielsen, το Δελτίο είχε 715.000 τηλεθεατές στην έναρξη της συνέντευξης και έφτασε στους 908.000 τηλεθεατές όταν ολοκληρώθηκε.
Η άνοδος της τηλεθέασης..
κατά περίπου 200.000 τηλεθεατές, αποτυπώνεται και στο μερίδιο τηλεθέασης του σταθμού, το οποίο ξεκίνησε από 15,8% και έφτασε το 18,5%.
Ο μέσος αριθμός τηλεθεατών –όσοι παρακολούθησαν στο μέσο λεπτό- ήταν 813.000 άτομα, ενώ το μέσο μερίδιο 17,9% στον ενήλικο πληθυσμό, άνω των 18 ετών.

Αγγέλα Νταρζάνου / Αυγή
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις