Ο δήμος Τρίπολης θα στηρίξει τις ανάγκες των Ρομά

Ο δήμος Τρίπολης θα στηρίξει τις ανάγκες των Ρομά

Οι υπηρεσίες του δήμου της Τρίπολης, θα συνδράμουν στις ανάγκες των Ρομά της περιοχής, ενώ θα γίνουν και προληπτικές απολυμάνσεις.

«Μια κατηγορία συμπολιτών μας,η οποία δεν ζει και μέσα στις καλύτερες συνθήκες είναι αυτή των ΡΟΜΑ. Με ποικίλα προβλήματα και με ιδιαίτερες δυσκολίες στους καιρούς του κορωνοιού ετοιμάζονται για τις άγιες ημέρες, επισημαίνεται σε ανακοίνωσω του δήμου.

Στεκόμαστε  δίπλα και σε αυτούς τους συμπολίτες μας. Την προσεχή Δευτέρα και Τρίτη 13-14 Απριλίου 2020 θα επισκεφθούν τους συνδημότες αυτούς, άνθρωποι του δήμου και θα τους διανέμουν είδη ατομικής υγιεινής,τρόφιμα, νερό και θα τους ευχηθούν για τις εορτές του Πάσχα.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν , από αύριο το πρωί,προληπτικές απολυμάνσεις στους χώρους διαμονής τους».

πηγή φωτό: ερτ (αρχείο)

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις