2.000 μη χειρουργικές υφασμάτινες μάσκες στην Περιφέρεια Κρήτης

2.000 μη χειρουργικές υφασμάτινες μάσκες στην Περιφέρεια Κρήτης

2.000 μη χειρουργικές υφασμάτινες μάσκες παρέλαβε η Περιφέρεια Κρήτης στο πλαίσιο προσφοράς που πραγματοποίησε η εταιρία «Μποτζάκης Α.Ε.», μετά από επιθυμία του Προέδρου της Εταιρείας.

Οι μάσκες πολλαπλών χρήσεων παραδόθηκαν το πρωί της Παρασκευή στον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής Λάμπρου Βαμβακά, από τα παιδιά του κ. Μποτζάκη, Μαρία και Δημήτρη.

Ο κ. Αρναουτάκης ευχαρίστησε δημόσια για την κοινωνική προσφορά τον Πρόεδρο της εταιρείας αλλά και τα παιδιά του που προσωπικά παρέδωσαν στη Περιφέρεια τις υφασμάτινες μάσκες πολλαπλών χρήσεων.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις