Προτάσεις του επιμελητηριακού συμβουλίου Πελοποννήσου

Προτάσεις του επιμελητηριακού συμβουλίου Πελοποννήσου

Η στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, μέσω των αναμενόμενων δράσεων που έχουν ανακοινωθεί, τόσο από την κυβέρνηση όσο και από την Περιφέρεια, μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ 2014 – 2020 αποτελεί μονόδρομο για την άντληση ρευστότητας και χρηματοδότησης των αναγκαίων επενδύσεων στις οποίες πρέπει να προβούν οι επιχειρήσεις”.

Τα παραπάνω επισημαίνονται, μεταξύ άλλων, σε έγγραφο που το Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Πελοποννήσου ,απέστειλε προς τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα.

Στο εν λόγω έγγραφο, που υπογράφει ο πρόεδρος του φορέα Γιάννης Παναρίτης, πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λακωνίας, κατατίθεται σειρά προτάσεων σχετικά με τις απαραίτητες προϋποθέσεις που θα πρέπει να περιέχουν οι πιο πάνω αναμενόμενες δράσεις ιδιωτικών επενδύσεων από το ΠΕΠ Πελοποννήσου.

Όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά, σκοπός των προτάσεων είναι “αφ’ενός η διεύρυνση των δυνητικών δικαιούχων των εν λόγω δράσεων και η αντιμετώπιση προβλημάτων παλαιοτέρων δράσεων, αφ’ετέρου η επίτευξη του στόχου της απορρόφησης των διαθέσιμων πόρων για την ουσιαστικότερη ενίσχυση της αγοράς της Περιφέρειάς μας στο πλαίσιο δημιουργίας αντίμετρων της κρίσης”.

από το www.ppel.gov.gr

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις