Δήμαινα Επιδαύρου: Ψεκασμοί για ψύλλους

Δήμαινα Επιδαύρου: Ψεκασμοί για ψύλλους

Ψεκασμούς για την καταπολέμηση ψύλλων στην περιοχή της Δήμαινας, στον Δήμο Επιδαύρου της Π.Ε. Αργολίδας, διενήργησε -χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση- ο εργολάβος στον οποίον έχει ανατεθεί από την Περιφέρεια Πελοποννήσου η κουνουποκτονία.

Η ενέργεια αυτή κρίθηκε επιβεβλημένη και άμεσης αναγκαιότητας, μετά από επείγον αίτημα που υπέβαλλαν οι κάτοικοι της Δήμαινας, οι οποίοι ανησύχησαν για το πρόβλημα παρουσίας ψύλλων που εμφανίστηκε στην κοινότητα.

Οι ψεκασμοί πραγματοποιήθηκαν σε τέσσερις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις, καθώς και σε χώρο γηπέδου αθλοπαιδιών – παιδικής χαράς στην πλατεία της Δήμαινας, όπου είχαν παρουσιαστεί τσιμπήματα σε μικρά παιδιά.

Κατά την πρόσφατη επίσκεψη στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Γιάννη Μαλτέζου, εκπροσώπων της εταιρείας που έχει αναλάβει την κουνουποκτονία, ο αντιπεριφερειάρχης εξέφρασε ευχαριστίες για την άμεση ανταπόκριση και τη δωρεάν παροχή.

Συμφωνήθηκε δε να διενεργηθεί άμεσα επισταμένη κουνουποκτονία και στον χώρο του στρατοπέδου Ζησιμόπουλου στο Ναύπλιο, μετά από σχετικό αίτημα του διοικητή του.

πηγή είδησης και πηγή φωτό: www.ppel.gov.gr

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις