Εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης στο Γυμνάσιο – Λύκειο Γόννων

Εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης στο Γυμνάσιο – Λύκειο Γόννων

Την έγκριση για τη δημοπράτηση του έργου ««Επεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας και εφαρμογής τεχνολογιών ΑΠΕ στο Γυμνάσιο – Λύκειο Γόννων», προϋπολογισμού 426.000 ευρώ έδωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός.

Το έργο, που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020, αφορά το παλιό σχολικό κτίριο Ενεργειακής Κατηγορίας Ζ, το οποίο αναμένεται να αναβαθμιστεί σε Κατηγορία Α+ με βελτίωση των ενεργειακών χαρακτηριστικών του. Δικαιούχος του έργου είναι ο Δήμος Τεμπών.
Η ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου περιλαμβάνει τις εξής παρεμβάσεις: Τοποθέτηση θερμομόνωσης στη στέγη, τoποθέτηση συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης στο κέλυφους του κτηρίουμ εγκατάσταση συστοιχίας αντλιών θερμότητας αέρος – νερού, αντικατάσταση του συνόλου των φωτιστικών σωμάτων με φωτιστικά τύπου LED και εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις