Διάκριση μαθήτριας σε διαγωνισμό του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης

Διάκριση μαθήτριας σε διαγωνισμό του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης

Το Ελεύθερο Εργαστήρι Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας-Μουσείου Γ.Ι.Κατσίγρα ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά και περηφάνια τη μεγάλη διάκριση που έλαβε η μαθήτριά του Δήμητρα Ειρήνη Παπαγιάννη του Δημήτρη (Α΄ Δημοτικού) σε παιδικό διαγωνισμό που διοργάνωσε το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης. Η Δήμητρα Ειρήνη παρακολουθεί το Α΄ έτος ζωγραφικής για παιδιά με καθηγήτρια την εικαστικό κ. Δήμητρα Οικονόμου.

Το έργο της μικρής Δήμητρας Ειρήνης επιλέχθηκε ως ένα από τα 132 διακριθέντα έργα μέσα από 26.500 συμμετοχές στο διαγωνισμό που έφερε τον τίτλο «Είμαι… Πώς βλέπω τον εαυτό μου». Τα παιδιά εμπνεύστηκαν από έναν αρχαίο χάλκινο καθρέφτη της Κύπρου που χρονολογείται από το 1200 έως το 1050 π.Χ. και βρίσκετε στο συγκεκριμένο Μουσείο βρίσκοντας την ευκαιρία να δουν τον εαυτό τους, να αποτυπώσουν τις σκέψεις τους και να φανταστούν τον κόσμο τους μέσα ή έξω από αυτόν.
Η συμμετοχή του Ελεύθερου Εργαστηρίου σε πανελλήνιους και διεθνής εικαστικούς διαγωνισμούς εδράζεται στην πολιτική εξωστρέφειας που διακρίνει τις επιλογές της Πινακοθήκης επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα να κάνει τους μαθητές του μέρος μιας ευρύτερης εικαστικής κοινότητας.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις