Στο Νοσοκομείο Χανίων ο Δήμαρχος Πλατανιά

Στο Νοσοκομείο Χανίων ο Δήμαρχος Πλατανιά

Μέσα από το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, όπου εισήχθη από τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης, ο δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης ανέβασε φωτογραφίες και έγραψε για το ξαφνικό πρόβλημα υγείας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ο κ. Μαλανδράκης έκανε γνωστό ότι χρειάστηκε νοσηλεία λόγω «έκτακτου συμβάντος».
Χαριτολογώντας, ο δήμαρχος αναφέρει πως θα επιστρέψει στα καθήκοντά του αυτήν την εβδομάδα, παρότι στο θάλαμο όπου νοσηλεύεται έχει «ένα… μικρό κινητό γραφείο».

Το «ευχαριστώ» του

Ο ίδιος, βέβαια, στη σχετική του ανάρτηση, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τις ευχές και το ενδιαφέρον τους, αλλά και τη διευθύντρια, τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό της Α’ Παθολογικής Κλινικής, το προσωπικό των Επειγόντων Περιστατικών, τους ακτινολόγους και το καρδιολογικό ιατρείο, αλλά και το «ευγενικό υποστηρικτικό προσωπικό», σχολιάζοντας στο τέλος πως, σύμφωνα με τη δική του εμπειρία, «το Σύστημα Υγείας καλά κρατεί».
Ολόκληρη η ανάρτησή του: «Από την Πέμπτη τα ξημερώματα, ένα έκτακτο συμβάν με οδήγησε – για πρώτη μου φορά! – στο Γενικό Νοσοκομείο μας.
Πίστευα ότι θα έφευγα άμεσα, αλλά οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να παραμείνω για λόγους προληπτικής θεραπείας.
Θα επιστρέψω – πρώτα ο Θεός! – την επόμενη βδομάδα, παρότι έχω ένα… μικρό κινητό γραφείο εδώ!
Ευχαριστώ όλους σας για τις ευχές και το ενδιαφέρον σας.
Ιδιαίτερα, προσωπικό ευχαριστώ στη διευθύντρια και στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό της Α’ Παθολογικής Κλινικής, το προσωπικό των Επειγόντων Περιστατικών, τους ακτινολόγους και το καρδιολογικό ιατρείο, για τις εξετάσεις που με έχουν έως τώρα υποβάλει, αλλά και το ευγενικό υποστηρικτικό προσωπικό.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις