Επίθεση με βιτριόλι: Επί πέντε μέρες γυναίκα κινούταν ύποπτα στην περιοχή

Επίθεση με βιτριόλι: Επί πέντε μέρες γυναίκα κινούταν ύποπτα στην περιοχή

Μία ακόμα μαρτυρία έρχεται να δώσει ένα ακόμα στοιχείο που πιθανόν να διευκολύνει τις έρευνες των αστυνομικών στον εντοπισμό της μαυροντυμένης γυναίκας, η οποία επιτέθηκε με βιτριόλι σε 34χρονη στην Καλλιθέα.

Πρώην αστυνομικός, ο οποίος συχνάζει σε καφέ δίπλα από τα γραφεία της ασφαλιστικής εταιρείας, όπου εργαζόταν το θύμα, αποκάλυψε στον Alpha ότι είχε παρατηρήσει πως μια γυναίκα πηγαινοερχόταν στην περιοχή για πέντε μέρες και κινούταν ύποπτα, καθώς έμοιαζε ότι επεξεργαζόταν τον χώρο.

Μία ακόμα μάρτυρας, εργαζόμενη σε διπλανή καφετέρια, είπε πως βρήκαν μια μάσκα κι ένα γάντι χωμένα μέσα σε έναν θάμνο. Ειδοποίησαν την αστυνομία, όμως οι αξιωματικοί τους είπαν πως είχαν περάσει αρκετές μέρες και τα όποια στοιχεία είχαν αλλοιωθεί.

Φαίνεται μάλιστα πως η μυστηριώδης, μαυροντυμένη γυναίκα που σημάδεψε για πάντα τη ζωή της 34χρονης είχε σχεδιάσει την επίθεση με κάθε λεπτομέρεια, ώστε να μπορέσει να διαφύγει, χωρίς να γίνει αντιληπτή. 

Φαίνεται μάλιστα πως η μυστηριώδης, μαυροντυμένη γυναίκα που σημάδεψε για πάντα τη ζωή της 34χρονης είχε σχεδιάσει την επίθεση με κάθε λεπτομέρεια, ώστε να μπορέσει να διαφύγει, χωρίς να γίνει αντιληπτή.

Ο δικηγόρος της 34χρονης, Α. Λύτρας, μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1 διευκρίνισε πως η πελάτης του δεν υπέδειξε στην αστυνομία κάποια συνάδελφό της, με την οποία φέρεται να είχε μια προστριβή, αλλά αυτό που είπε στους αστυνομικούς είναι πως πιθανόν η επίθεση να σχετίζεται με την εργασία της και όχι με την προσωπική της ζωή, καθώς δεν υπήρχε κάτι που να δικαιολογεί κάτι τέτοιο.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες και παίρνει καταθέσεις από το συγγενικό και επαγγελματικό περιβάλλον του θύματος. Η 34χρονη αναμένεται να καταθέσει εκ νέου στην αστυνομία σήμερα, αν και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και υποφέρει από αφόρητους πόνους, λόγω των σοβαρών εγκαυμάτων που έχει στο πρόσωπο και στο σώμα της.

Η ποσότητα από το βιτριόλι που της έριξε η δράστις ήταν μεγάλη. Η 34χρονη έχει υποστεί σοβαρές βλάβες στο μεγαλύτερο μέρος του προσώπου της. Έχουν αλλοιωθεί η μύτη και το αριστερό της αυτί, ενώ έχει υποστεί βλάβες στον τράχηλο, στα χέρια, το στήθος και σε μεγάλο μέρος του κορμού της.

«Ήταν ψηλή, αδύνατη, δεν την πρόσεξα πολύ, όλα έγιναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα χωρίς να μου μιλήσει καθόλου, χωρίς να μου πει τίποτα. Ξαφνικά γύρισα να δω ποια είναι αυτή που βρίσκεται στην είσοδο της πολυκατοικίας και εκείνη μου έριξε το βιτριόλι. Όλα κράτησαν λίγα δευτερόλεπτα. Πονούσα φρικτά δεν θυμάμαι τίποτα παραπάνω», κατέθεσε αρχικά το θύμα.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις