Χάρτης πορείας για τον τουρισμό

Χάρτης πορείας για τον τουρισμό

Χάρτη πορείας για την άμβλυνση των παρενεργειών της υγειονομικής κρίσης στον τουρισμό συντάσσει η αποκαλούμενη Επιτροπή Ανασυγκρότησης του Δήμου Ιωαννίνων. Στην πρώτη συνεδρίαση αποφασίστηκε κατ` αρχάς η συνεργασία με τη θεσμοθετημένη Επιτροπή Τουρισμού καθώς και εκπροσώπους κλαδικών φορέων. Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τα μέλη της επιτροπής εστιάζοντας στις πρωτοβουλίες για τη συμπερίληψη των Ιωαννίνων στις ενημερωτικές καμπάνιες του ΕΟΤ και, επίσης, στο αίτημα για έναρξη αεροπορικής σύνδεσης με Ισραήλ και Κύπρο.

Τέλος παρουσιάστηκε το σχέδιο προβολής των Ιωαννίνων για το καλοκαίρι με επίκεντρο τον εσωτερικό τουρισμό. Την αντίδραση της εξέφρασε η Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων επειδή- όπως αναφέρει- στη σύσκεψη δεν κλήθηκαν οι αρμόδιοι φορείς.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις