Τόσο ωμά

Δεν υπάρχει περιορισμός οροφής για τους μισθούς που θα χρηματοδοτηθούν από το πρόγραμμα SURE, επιβεβαίωσε χθες ο υπουργός Εργασίας κ. Βρούτσης.
Υπενθυμίζουμε ότι το SURE, επί της ουσίας, είναι ακόμη ένας δανεισμός για τη χώρα ο οποίος θα καταναλωθεί για να επιδοτηθούν οι επιχειρήσεις, ώστε να διατηρήσουνμε μισό..
μισθό και μισή εργασία μέρος του προσωπικού.
Ας ελπίσουμε ότι δεν θα αξιοποιηθεί μόνο για να διατηρηθούν τα «βαριά»μισθολόγια και τα υψηλόβαθμα στελέχη που με αυτόν τον τρόπο θα προστατευτούν από την απόλυση.
Φυσικά και πρέπει να προστατευτούν και τα στελέχη. Αλλά όχι σε βάρος εκείνων που στο έλεος των απολύσεων ορισμένοι εργοδότες θα ξεφορτώσουν ως περίσσιο υλικό. Τόσο ωμά.
Χρ. Κ. / EφΣυν
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις