Ζάκυνθος: Συνάντηση φορέων – δημιουργία ομάδας εργασίας – τουριστική καμπάνια

Ζάκυνθος: Συνάντηση φορέων – δημιουργία ομάδας εργασίας – τουριστική καμπάνια

Σε συνάντηση εργασίας με θέμα τη διαμόρφωση τουριστικής καμπάνιας που θα προβάλλει τη Ζάκυνθο ως έναν από τους πλέον θωρακισμένους υγειονομικά και ασφαλείς τουριστικούς προορισμούς κάλεσε ο Βουλευτής Ν. Ζακύνθου το Σάββατο 23 Μαΐου και ώρα 11.00 π.μ. στο αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Ζακύνθου όλους τους τουριστικούς φορείς καθώς και τους εκπροσώπους του επιχειρηματικού χώρου, που δραστηριοποιούνται στο νησί μας.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, ο Βουλευτής στην εισήγησή του υπήρξε ενωτικός ενώ πρότεινε, μεταξύ άλλων, τη διαμόρφωση ολιγομελούς επιτροπής (Ομάδας Εργασίας), η οποία θα αναλάβει το έργο της ταχύτατης διαμόρφωσης της σχετικής τουριστικής καμπάνιας, προκειμένου αυτή να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Στην επιτροπή αυτή θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι της Περιφέρειας, του Δήμου, των ξενοδόχων, των τουριστικών πρακτόρων, καθώς και το Επιμελητήριο Ζακύνθου. Το γενικό πρόσταγμα κατά την πρωτοβουλία αυτή, σύμφωνα με την πρόταση του Βουλευτή, θα το έχει το Επιμελητήριο Ζακύνθου, ενώ στην επιτροπή θα συμμετάσχει και ο ίδιος ο Βουλευτής.

Όπως δήλωσε ο Βουλευτής:
«Είναι χρέος και καθήκον όλων μας να συμβάλουμε ο καθένας από το μετερίζι του στην καλύτερη δυνατή προβολή του νησιού μας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Το φετινό καλοκαίρι θα είναι διαφορετικό από τα άλλα. Ο Τουρισμός μας έχει ήδη δεχθεί βαρύτατο πλήγμα. Ωστόσο, δεν καταθέτουμε τα όπλα. Θα παλέψουμε με ό,τι μέσο διαθέτουμε προκειμένου όλοι μαζί να σώσουμε ό,τι μπορεί να σωθεί. Η Ζάκυνθος είναι ένας από τους πιο ασφαλής τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα και ταυτόχρονα ένα νησί με σημαντική πολιτισμική κληρονομιά και απαράμιλλο φυσικό κάλλος. Ο τόπος μας είναι ευλογημένος και πλέον υγειονομικά ασφαλής. Για αυτούς ακριβώς τους λόγους οφείλουμε να βάλουμε τα δυνατά μας για να αναδείξουμε την υγειονομική θωράκιση του νησιού μας ως το βασικό ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα. Η Ζάκυνθος άλλωστε πλέον διαθέτει και ΜΕΘ αλλά και ένα νοσοκομείο πλήρως εξοπλισμένο και στελεχωμένο που μπορεί να προσφέρει αναβαθμισμένες υπηρεσίες υγείας».

Στη συνάντηση παρευρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ν. Ζακύνθου Γ. Στασινόπουλος, η Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών και Πολιτισμού Κ. Μοθωναίου, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Ζακύνθου Χ.Βαρβαρίγος και Α.Νικολουδάκης, αντίστοιχα, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου Γ. Ραγκούσης, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κύριος Α. Πλέσσας, ο Αερολιμενάρχης Ζακύνθου Μαν.Βιτζηλαίος, καθώς και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ζακύνθου Φ. Κόττης.

Τέλος, κατά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε, τηρήθηκαν αυστηρά οι αποστάσεις ασφαλείας, καθώς και όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προκειμένου να αποτραπεί κάθε ενδεχόμενο μετάδοσης του νέου κορωνοϊού.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις