Κοζάνη: Διαγωνισμός Καινοτομίας – Drones, ρομπότ, tablets και ποδήλατα για τους μαθητές

Κοζάνη: Διαγωνισμός Καινοτομίας – Drones, ρομπότ, tablets και ποδήλατα για τους μαθητές

Ολοκληρώνεται στις 31 Μαΐου 2020, ο μαθητικός διαγωνισμός με θέμα «Κοζάνη: Έξυπνη Πόλη», που διοργανώνουν η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας και ο Δήμος Κοζάνης, με την υποστήριξη του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.
Οι μαθητές  και οι μαθήτριες όλων των τύπων σχολικών μονάδων του Δήμου Κοζάνης, αλλά και οι μαθητές – μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Κοζάνης που φοιτούν σε σχολεία άλλων περιοχών, καλούνται προαιρετικά να στείλουν τις ιδέες τους σχετικά με το μετασχηματισμό της Κοζάνης σε έξυπνη πόλη.
Η υποβολή των συμμετοχών μπορεί να γίνεται στην ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής

Πλούσια δώρα, όπως drones, εκπαιδευτικά ρομπότ, tablets και ποδήλατα, περιμένουν τους μαθητές, που θα διακριθούν σε μία διαδικασία που υλοποιείται με στόχο τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών την περίοδο της πανδημίας.

Ο διαγωνισμός υλοποιείται με την ευγενική υποστήριξη της COSMOTE. Η εταιρεία «ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ» υποστήριξε ως χορηγός την δράση.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις