Δ. Μακεδονία: Πρόγραμμα από την Εταιρία Τουρισμού για τα ξενοδοχεία

Δ. Μακεδονία: Πρόγραμμα από την Εταιρία Τουρισμού για τα ξενοδοχεία

Την υλοποίηση προγράμματος για τα καταλύματα και τις ξενοδοχειακές μονάδες της περιοχής, με αφορμή την επιδημία του κορωναϊού αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας.

Στην συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη 20 Μαΐου 2020, παρουσία και των εκπροσώπων των Συλλόγων Ξενοδόχων των τεσσάρων Περιφερειακών Ενοτήτων, επισημάνθηκε ότι «ο κλάδος τους πλήττεται έντονα από την κρίση εξαιτίας του κορωνοϊού».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Εταιρίας Τουρισμού, Γιώργος Βαβλιάρας, αλλά και τα μέλη της, επεσήμαναν την σημασία του τουριστικού κλάδου και των εμπλεκόμενων φορέων του Τουρισμού, στην αναπτυξιακή πορεία της Περιφέρειας τονίζοντας  ότι «η στήριξη που θα δοθεί από την πλευρά της Εταιρίας Τουρισμού θα έχει διάρκεια, ενώ θα αξιοποιηθούν εργαλεία και δυνατότητες της Εταιρίας».

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις