Στην ΕΡΤ θέλουν τον Κανάκη και την παρέα του

Εντονο είναι το ενδιαφέρον των ανθρώπων της δημόσιας τηλεόρασης, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές από την ΕΡΤ, για συνεργασία -από τη νέα τηλεοπτική σεζόν με την ομάδα των «Ράδιο Αρβύλα».
Οι καλά γνωρίζοντες τα πράγματα υποστηρίζουν ότι καθόλου τυχαία δεν ήταν η εμφάνιση των Κανάκη, Σερβετά και Κιούση στην εκπομπή «Αυτοί και οι άλλοι» της ΕΡΤ1,..
επιμένοντας ότι ο Αντώνης Κανάκης εδώ και λίγο καιρό συζητά -και μάλιστα μέσα σε πολύ καλό κλίμαμε κορυφαία στελέχη της ΕΡΤ το ενδεχόμενο της μεταξύ τους συνεργασίας.
Στο μεταξύ ενισχύεται άμεσα το κομμάτι της ψυχαγωγίας με παραγωγές όπως αυτή με τη Νάντια Κοντογεώργη (με τον τίτλο «Φλερτ», στις 4-6 μ.μ. καθημερινά, εκτός Σαββατοκύριακου) και της Κάτιας Ζυγούλη (με την ονομασία «Ιστορίες μόδας»), οι οποίες κατά πάσα πιθανότητα θα βγουν μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου.
- πηγή: ethnos.gr
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις