Τα πρώτα 11 μέλη με το νέο Καταστατικό της υποδέχεται η ΕΣΗΕΜΘ

Τα πρώτα 11 μέλη με το νέο Καταστατικό της υποδέχεται η ΕΣΗΕΜΘ

Τα πρώτα 11 μέλη της, με τις προβλέψεις του νέου Καταστατικού της υποδέχεται η ΕΣΗΕΜ-Θ. Με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, εγγράφονται ως τακτικά μέλη της Ένωσης Συντακτών Μακεδονίας-Θράκης οι ακόλουθοι δημοσιογράφοι:

Χιονία Βλάχου

Αμαλία Δρόσου

Γιάννης Ιωαννίδης

Στέφανος Μίντζας

Χριστίνα Μισιρλή

Θωμάς Μίχος

Ζήσης Πιτσιάβας

Ευριπίδης Ταρασίδης

Αθανάσιος Τέγος

Γεώργιος Φακής

Νικόλαος Χατζηγιοβανάκης

«Τυχόν ενστάσεις κατά της απόφασης του ΔΣ για τις παραπάνω εγγραφές μπορούν να υποβάλλουν μέλη της ΕΣΗΕΜ-Θ μέσα σε 10 ημέρες από της έκδοση αυτής της Ανακοίνωσης (έως τις 4 Ιουνίου 2020). Οι ενστάσεις πρέπει να απευθύνονται στο Μικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΜ-Θ.» αναφέρεται σε ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΜΘ και υπενθυμίζεται ότι: «Με βάση το νέο Καταστατικό της Ένωσης, αιτήσεις εγγραφής στην ΕΣΗΕΜ-Θ υποβάλλονται ανά πάσα στιγμή. Για τη διαδικασία που απαιτείται οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν από εδώ: Προϋποθέσεις Εγγραφής στην ΕΣΗΕΜ-Θ»

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις