Κοζάνη: Κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις Κ. Βέττα

Κοζάνη: Κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις Κ. Βέττα

Κοινοβουλευτικές ερωτήσεις για τη συνέχιση της λειτουργίας του Γυμνασίου Εράτυρας και την στήριξη των παραγωγών λαϊκών αγορών, κατέθεσε η βουλευτής ΠΕ Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ, Καλλιόπη Βέττα.

Αφού επισημαίνει ότι «η συνέχιση της λειτουργίας του Γυμνασίου Εράτυρας θα εξυπηρετήσει πολλούς μαθητές, ώστε να μην μετακινούνται σε μακρινές αποστάσεις με δυσμενείς καιρικές συνθήκες, ενώ παράλληλα, θα στηρίξει το επίπεδο της εκπαίδευσής τους», ζητά από την υπουργό Παιδείας να ικανοποιήσει το αίτημα των μαθητών, των γονιών, των καθηγητών και της τοπικής κοινότητας και να ανανεώσει την απόφαση που είχε πάρει η προηγούμενη κυβέρνηση για την λειτουργία του Γυμνασίου Εράτυρας.

Στην ερώτησή της για το πρόβλημα της μειωμένης κατά 50% συμμετοχής των παραγωγών στις λαϊκές αγορές, λόγω της υγειονομικής κρίσης, ζητά από το Υπουργείο Οικονομικών, την άμεση λήψη μέτρων για την επίλυση του προβλήματος, καθώς δεν υπήρξε οικονομική ενίσχυση τους.​

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις