Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ροδόπης κος Ιωάννης Βεζυργιαννίδης για τη χρήση αιγιαλού και παραλίας

Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ροδόπης κος Ιωάννης Βεζυργιαννίδης για τη χρήση αιγιαλού και παραλίας

«Θα έπρεπε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ να είναι πιο προσεκτικός στις τοποθετήσεις του για θέματα που έχει δημιουργήσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και τα οποία καλείται να επιλύσει η σημερινή κυβέρνηση.» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ροδόπης κος Ιωάννης Βεζυργιαννίδης σχετικά με πρόσφατες δηλώσεις του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης κ. Χαρίτου για το θέμα της χρήσης του αιγιαλού και της παραλίας.

Η ανακοίνωση του προέδρου Ιωάννη Βεζυργιαννίδη έχει ως εξής:
Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χαρίτου , ανέφερε σχετικά με την ΚΥΑ για την παραχώρηση της χρήσης αιγιαλού και παραλίας και τους περιορισμούς που αυτή επιβάλει, ότι “Είναι ένα ζήτημα που χρειάζεται το ταχύτερο δυνατόν να επιλυθεί, γιατί έχει τουριστική και ευρύτερα αναπτυξιακή διάσταση …” και ότι “Αν ο υπουργός επιμείνει σε ρυθμίσεις και δεν αναζητηθούν προσωρινά εξαιρέσεις λόγω της πανδημίας, τότε είναι βέβαιο πως θα αναλάβει την ευθύνη για ό, τι συμβεί φέτος στην παραλιακή ζώνη”.

Εκείνο βέβαια που ξέχασε να μας πει, είναι ποιος Υπουργός και ποια κυβέρνηση ψήφισε τον Απρίλιο του 2019 τις συγκεκριμένες διατάξεις του Ν.4607/2019, σύμφωνα με τον οποίο εκδόθηκε η ΚΥΑ για την τριετία 2020 – 2022.

Θα έπρεπε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ να είναι πιο προσεκτικός στις τοποθετήσεις του για θέματα που έχει δημιουργήσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και τα οποία καλείται να επιλύσει η σημερινή κυβέρνηση.

Η παραποίηση της πραγματικότητας προσβάλλει τη νοημοσύνη όλων μας.

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π Ροδόπης
Ιωάννης Βεζυργιαννίδης

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις