Ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος για το κρατικό ίδρυμα Βυτίνας

Ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος για το κρατικό ίδρυμα Βυτίνας

Επίσκεψη στη Βυτίνα Αρκαδίας είναι να πραγματοποιήσει ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων, Μάκης Βορίδης, τις αμέσως επόμενες ημέρες, σύμφωνα με ανακοίνωση του Αρκάδα βουλευτή, του Κινήματος Αλλαγής, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου.

Ο τελευταίος, είχε καταθέσει και σχετική ερώτηση στη Βουλή, για το θέμα της αξιοποίησης του Κρατικού Ιδρύματος Βυτίνας Γορτυνίας.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, με δελτίο Τύπου, γνωστοποιεί τις προτάσεις και τις σκέψεις, για την καλύτερη ανάδειξη του ιστορικού ιδρύματος της Βυτίνας.

Πιο συγκεκριμένα (…),

– Συζητείται να δημιουργηθεί ένα μελισσοκομικό συσκευαστήριο για το οποίο έχει γίνει ήδη η μελέτη και ο προϋπολογισμός είναι περίπου στα 80.000 ευρώ.

– Σχεδιάζεται να δημιουργηθεί ένα σύγχρονο σύστημα πυρόσβεσης στο αλσύλιο, του οποίου το κόστος ανέρχεται στις 29.000 ευρώ

– Ενώ μπορεί να λειτουργήσει και ένα πρότυπο μελισσοκομείο».

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις