Ο Ακης της καρδιάς μας συνεχίζει στον Alpha

Ο Alpha ανακοίνωσε πως συνεχίζεται η συνεργασία του με τον δημοφιλή μάγειρα Άκη Πετρετζίκη.
«Χάρη στον Άκη Πετρετζίκη αγαπήσαμε τη μαγειρική και μάθαμε ότι «εάν επιλέξεις τα κατάλληλα υλικά και ακολουθήσεις ένα-ένα τα βήματα, δεν γίνεται παρά να πετύχει η συνταγή»! Ο αγαπημένος σεφ παραμένει στην οικογένεια του Alpha και την επόμενη σεζόν, επιβεβαιώνοντας ότι η πιο..
επιτυχημένη συνταγή είναι αυτή που αντέχει στον χρόνο. Συνεχίζουμε να μαγειρεύουμε με τον Άκη τις υπέροχες και πρωτότυπες συνταγές του!», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του καναλιού.
Πάντως ό,τι και να λέμε για τον νεαρό μάγειρα, το Akis' Food Tour είναι από τις κορυφαίες ταξιδιωτικές-μαγειρικες εκπομπές. Και το kitchen lab δεν είναι κακό... Το αντίθετο μάλιστα.

YΓ Ο Πετρετζίκης είναι τόσο αγαπητός που το βιβλιαράκι-προσφορά («Πίτες και Τάρτες») που έδωσε το «Πρώτο Θέμα» εκτόξευσε τις πωλήσεις της κυριακάτικης εφημερίδας (δείτε ΕΔΩ).
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις