Ο Σωτήρης Καλυβάτσης και η Κατερίνα Τσάβαλου στο «Σημείο συνάντησης» της ΕΡΤ1

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης και η Κατερίνα Τσάβαλου στο «Σημείο συνάντησης» της ΕΡΤ1

Ένα πληθωρικό δίδυμο, ο ηθοποιός και παρουσιαστής Σωτήρης Καλυβάτσης και η ηθοποιός Κατερίνα Τσάβαλου, μιλούν για αλήθειες ζωής με χιούμορ και περιπαικτική διάθεση, τη Δευτέρα 1η Ιουνίου, στις 00:15, στο «Σημείο συνάντησης» της ΕΡΤ1.

Οι δύο φίλοι συζητούν για ποιους λόγους έγιναν ηθοποιοί, τι ανάγκες κάλυψαν μ’ αυτή την επιλογή, αλλά και ποιες είναι οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν λόγω του επαγγέλματός τους σήμερα.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα μιλάει για τα πρώτα της βήματα στον χώρο, τη χειρότερη συνεργασία που είχε ποτέ και πώς διαχειρίστηκε την απαιτητική καθημερινότητα, καθώς και για την εμπειρία της μητρότητας. Επίσης, αναφέρει ποιοι ήταν οι λόγοι που την έκαναν να συμβουλευτεί ψυχολόγο και τι ονειρεύεται για το μέλλον της.

Από την άλλη, ο Σωτήρης θυμάται τα παιδικά του χρόνια και εξηγεί πως δεν ήταν εύκολο παιδί, μιλάει για την επιθυμία του να δοκιμαστεί σ’ έναν δραματικό ρόλο, αποκαλύπτει το είδος της εκπομπής που θα τον έκανε να επιστρέψει στην παρουσίαση. Ακόμη, αναφέρει ποια είναι εκείνα τα πράγματα που θαυμάζει στη σύντροφό του, Υρώ Λούπη.

Η Κατερίνα Τσάβαλου και ο Σωτήρης Καλυβάτσης μάς ξεναγούν στη ζωή τους και στην Τέχνη τους μέσα από τη συναδελφική και φιλική τους σχέση, στο «Σημείο συνάντησης».

Αρχισυνταξία: Μιχάλης Προβατάς

Σκηνοθεσία: Κώστας Μάνδυλας

Διεύθυνση παραγωγής: Production House

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις