“Ρος και Ρέιτσελ” στο θέατρο “Κυδωνία”

“Ρος και Ρέιτσελ” στο θέατρο “Κυδωνία”

Την πρεμιέρα του έργου «Ρος και Ρέιτσελ» του άγγλου συγγραφέα Τζέιμς Φριτς, ανακοίνωσε η Εταιρεία Θεάτρου “Μνήμη”στον αίθριο χώρο του θεάτρου Κυδωνία την Τετάρτη 15 Ιουλίου στις 9.30 μμ. Η παράσταση ήταν προγραμματισμένη να ανέβει στις 27 Μαρτίου αλλά η πρεμιέρα της αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας. Θα παρουσιαστεί για 8 παραστάσεις στις 15, 18, 19, 20, 22, 25, 26 και 27 Ιουλίου.
Το έργο παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε μετάφραση Δημήτρη Κιούση, σκηνοθεσία Μιχάλη Βιρβιδάκη, με μουσικές συνθέσεις και αυτοσχεδιασμούς του Δημήτρη Ντρουμπογιάννη, σκηνικά και κοστούμια Lucyna Kukosz και φωτισμούς της Μικαέλας Παπά. Ερμηνεύουν η ηθοποιός Στελλίνα Ιωαννίδου και ο πιανίστας Δημήτρης Ντρουμπογιάννης.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις