Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός: «Λιοντάρια» στο διαδίκτυο

Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός: «Λιοντάρια» στο διαδίκτυο

Τη νέα επίσημη ιστοσελίδα του παρουσίασε σήμερα ο Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός.

Συνεχίζοντας τα βήματα προόδου και εκσυγχρονισμού του ο σύλλογος ετοίμασε ένα νέο λειτουργικό ψηφιακό εργαλείο που αποτελεί την επίσημη διαδικτυακή πηγή ειδήσεων προς όλα τα Μ.Μ.Ε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού:

Η «κόκκινη» επίσημη Πανσερραϊκή ενημέρωση στο www.mgspanserraikos.gr !

Η Διοίκηση και τα μέλη του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός, παρουσιάζουν στους φίλους της ομάδας και σε όλους τους φιλάθλους, την επίσημη ιστοσελίδα των «λιονταριών». Ο σύλλογος μας, εξελίσσεται και προχωρά, με ένα λειτουργικό ψηφιακό εργαλείο, που αποτελεί την επίσημη διαδικτυακή πηγή ειδήσεων, προς όλα τα Μ.Μ.Ε. Κείμενα, εικόνες, βίντεο και όλες οι σύγχρονες εφαρμογές που απαιτεί η ειδησεογραφία, υπάρχουν στο νέο επίσημο ιστότοπο του Πανσερραϊκού. Ενημερωθείτε από το www.mgspanserraikos.gr εύκολα και γρήγορα από σταθερές και φορητές συσκευές, για όλα τα νέα των τμημάτων ή πληροφορηθείτε για την ιστορία και τις δράσεις του πολυαθλητικού συλλόγου μας».

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις