Αθώοι λόγω αμφιβολιών όλοι οι κατηγορούμενοι του «ναρκωπλοιου» ΝΟΚΑ

Αθώοι λόγω αμφιβολιών όλοι οι κατηγορούμενοι του «ναρκωπλοιου» ΝΟΚΑ

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν αργά το απόγευμα της Δευτέρας και οι 11 κατηγορούμενοι της υπόθεσης του ναρκω-πλοίου ΝΟΚΑ

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Κρήτης έκρινε ότι δεν προέκυψαν επαρκή στοιχεία που να αποδεικνύουν πως οι 11 – όλοι μέλη του πληρώματος του ΝΟΚΑ – γνώριζαν την ύπαρξη της τεράστιας ποσότητας ινδικής κάνναβης και ναρκωτικών χαπιών που εντοπίστηκαν στα κοντέινερς που μετέφερε το πλοίο από την Λαττάκκεια και εντοπίστηκαν στο λιμάνι του Ηρακλείου. Να υπενθυμίσουμε στο πλοίο εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν περισσότεροι από 6 τόνοι ινδικής κάνναβης αλλά και 3.127.360 παραισθησιογόνα χάπια Captagon, γνωστού και ως «το ναρκωτικό των τζιχαντιστών».

Στο άκουσμα της απόφασης, οι κατηγορούμενοι ξέσπασαν σε κλάματα, καθώς και στις απολογίες τους υποστήριξαν πως είχαν άγνοια για το «εμπόρευμα».

Οι συνήγοροι ζήτησαν να εξαχθούν αντίγραφα της δικογραφίας, ώστε να κινηθούν οι διαδικασίες και να διερευνηθεί ο κομβικός ρόλος της εταιρείας που κατείχε τα κοντέινερς.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις