Επίθεση με βιτριόλι: Εξετάζεται κλήση από καρτοκινητό - Τρεις γυναίκες στους υπόπτους

Επίθεση με βιτριόλι: Εξετάζεται κλήση από καρτοκινητό - Τρεις γυναίκες στους υπόπτους

Προχωρούν οι έρευνες της αστυνομίας για την εξιχνίαση της επίθεσης με βιτριόλι στην άτυχη 34χρονη στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, οι αστυνομικοί συλλέγουν στοιχεία για την υπόθεση, ενώ τις τελευταίες ώρες έχουν επισκεφτεί δύο φορές την 34χρονη.

Φωτογραφικό υλικό που βρίσκεται στη διάθεσή της ΕΛ.ΑΣ και δείχνει στην 34χρονη, αναμένεται να ρίξει «φως». Η 34χρονη αντιμετωπίζει προβλήματα όρασης, κάτι που ίσως δυσκολέψει την προσπάθεια των Αρχών.

Κρίσιμες θεωρούνται οι αναλύσεις τηλεφωνικών κλήσεων από το σημείο της επίθεσης, με το MEGA να αναφέρει ότι εξετάζεται κλήση από καρτοκινητό τηλέφωνο μιας χρήσης προς εταιρεία ταξί για μετακίνηση στο σημείο της επίθεσης μιας γυναίκας, που εξετάζεται αν είναι η δράστις.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ, μετά τα ισχυρά άλλοθι των υπόπτων, εξετάζει το ενδεχόμενο η δράστις να μην είχε σχέση με την 34χρονη αλλά να λειτουργούσε κατ’ εντολή τρίτου.

Τρεις γυναίκες στο κάδρο των υπόπτων

Σύμφωνα με τον Alpha, στο κάδρο των υπόπτων βρίσκονται τρεις γυναίκες, μία Ελληνίδα και δύο αλλοδαπές.

Η Ελληνίδα όμως, φαίνεται να μην έχει σχέση με την υπόθεση. Αναφορικά με τις δύο αλλοδαπές, δεν φαίνεται να υπάρχει απευθείας επαφή, ωστόσο εξετάζεται αν κάποια από τις δύο είχε κοινούς γνωστούς με την 34χρονη.

Η μία από τις δύο γυναίκες φέρεται να έχει πει ότι βρισκόταν στη Γερμανία, ωστόσο δεν έχει εξακριβωθεί το άλλοθί της.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις