Η Χάρις Αλεξίου, σε μια συνέντευξη-εξομολόγηση, στο Δεύτερο Πρόγραμμα

Η Χάρις Αλεξίου, σε μια συνέντευξη-εξομολόγηση, στο Δεύτερο Πρόγραμμα

Την Τετάρτη 3 Ιουνίου, στις 19:00, οι ακροατές της Ελληνικής Ραδιοφωνίας θα απολαύσουν τη Χαρούλα Αλεξίου σε μια δίωρη συνέντευξη-εξομολόγηση στον Φώτη Απέργη, στην εκπομπή του Δεύτερου Προγράμματος, «Η κατάλληλη ώρα».

                         «Με το τραγούδι είχα μια σχέση θυελλώδη»

Λίγο μετά την κυκλοφορία του δίσκου της με «Τα τραγούδια της ξενιτιάς», η Χάρις Αλεξίου μιλάει στο Δεύτερο Πρόγραμμα για την ξενιτιά στην οικογένειά της.

Ακόμη, για την πρώτη κιθάρα που της χάρισε επιστρέφοντας από μπάρκο ο αδελφός της. Για το «σχολείο» του Καλδάρα και τα τσακίσματα που απολάμβανε ο Νικολόπουλος με τη φωνή της. Για το αναπάντεχο δώρο του Χατζιδάκι στον Καραμανλή, με τα τραγούδια της. Για τον πρωταθλητισμό, στον οποίο και η ίδια κάποτε ενέδωσε. Και, πάνω απ’ όλα, για τη δύσκολη απόφαση που πήρε: Να σταματήσει να τραγουδά.

Επιμέλεια-παρουσίαση εκπομπής: Φώτης Απέργης

Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 & 102,9

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020, στις 19:00

Εκπομπή: «Η κατάλληλη ώρα»

Χάρις Αλεξίου

Live Streaming: webradio.ert.gr/deftero

Facebook: www.facebook.com/defteroprogramma.fm

 

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις